Om Oss

Vårt sortiment är noga utvalda produkter som vi hoppas kommer passa den skandinaviska marknaden.

När vi väljer ut våra produkter så letar vi först efter en design som vi sedan söker i rätt Kvalité i olika fabriker. Vi ser även över fabrikens miljöpolicy, recensioner från yrkesmän som använt produkten med mera för att ni ska få det bästa.

Nöjda kunder leder till fler affärer och långa relationer, därför jobbar vi ständigt med att finnas tillgängliga för våra kunder. Vår möjlighet att kunna anpassa oss efter våra kunder och projekt och jaga fram produkter i tid hoppas vi kunna ge dig bästa Service.

Vi tycker det är viktigt i alla lägen att vara tydliga med allt vi gör. Exempel på detta är vår websida som vi vill ska fungera som en ständigt uppdaterad katalog av vårt noga utvalda sortiment. Här ska ni tydligt kunna se våra serier, färger och storlekar.

Tydlig kvalité & Service
Välkommen till oss på

StarBoud AB | Org.nr: 559321-9107

Anmäl dig som återförsäljare

Om Du Arbetar Som Arkitekt Passar Vi Bra För Dig Om Du Har Funderingar Kring Kakel Och Klinker Till Ditt Projekt. Vi Finns Här För Dig För Att Svara På Både Tekniska Frågor Samt Frågor Som Har Med Design Att Göra. Hos Oss Kan Du Självklart Välja Bland Det Sortiment Vi Visar På Hemsidan Men Vi Kan Även Hjälpa Er I Sökandet Efter Någon Speciell Produkt. Vi Har Kontakter Över Hela Världen Och Hjälper Dig Från Början Till Slut. Du Har Säkert En Bild Av Hur Just Ditt Projekt Ska Se Ut Men Vi Har Också En Möjlighet Att Få Tag På Saker Ni Inte Visste Fanns. Hör Av Er Så Tror Vi Att Vi Kan Ha Ett Smidigt Och Givande Samarbete.
Som Privatkund Kan Du Kika In Vårt Sortiment På Hemsidan Eller Annars Hos Våra Återförsäljare Som Hjälper Er. Vi Hjälper Också Gärna Till Att Guida Er Rätt Och Ni Kan Även Lägga Er Order Direkt Hos Oss Som Ni Sedan Hämtar Hos Någon Av Våra Återförsäljare.
X

Produkt Kategorier